Tid og sted

Tid

Foredragene afholdes normalt kl. 19-21 med en pause (vær opmærksom på afvigelser og se tiderne for de enkelte foredrag på foredragssiden). Mød op senest 15 minutter før foredraget starter, da pladsreservationer bortfalder 15 minutter før foredragets start.
Der er tidligst adgang til auditorierne 45 minutter før foredragets start, men du er velkommen til at opholde dig i foyeren inden da..

Sted

Foredragene finder sted i Søauditorierne, Wilhelm Meyers Allè, bygning 1250 med mindre andet er angivet. 
Se kort over indgang til auditorierne – se Street View fra Wilhelm Meyers Allè.

Parkering

Hvis du er i bil, så beregn lidt ekstra tid til at finde en parkeringsplads: Se kort over parkeringsmuligheder i nærheden af Søauditorierne.

Auditorierne i Søauditorierne

Foredraget afholdes i universitetets største auditorium (Auditorium 1) med plads til 450 tilhørere. Herfra video-transmitteres foredraget (billede, lyd og dias) til de fem nabo-auditorier (Auditorium 2-6) med plads til yderligere 500 tilhørere.

Hvis du har nedsat hørelse

Hvis du har nedsat hørelse, anbefaler vi, at du overværer foredraget i Auditorium 2-6, hvor vi kan skrue lyden ekstra højt op.
Der er teleslyngeanlæg i Auditorium 1-5. I Auditorium 1 er signalet stærkest nær væggene, hvor senderne er placeret.

Hvis du er i kørestol

Alle auditorierne er indrettet til kørestolsbrugere, men det anbefales at reservere plads i enten auditorium 1 eller 5 samt ankomme i god tid.

Indgangen til Søauditorierne, hvor de offentlige foredrag finder sted. Det buede loft i foyeren er udsmykket af Per Kirkeby.