Erhvervspraktik i naturvidenskab for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse

Erhvervspraktik i naturvidenskab

Et tilbud for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse.

Udforsk og afprøv forskellige naturvidenskabelige uddannelser!

Kom helt tæt på

Vi tilbyder nu erhvervspraktik på Science and Technology, Aarhus Universitet, fra mandag til torsdag i uge 3, 2018.

Som noget nyt vil vi i 2018 dække alle de naturvidenskabelige uddannelser - også Ingeniøruddannelserne på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet.

Praktikken er et tilbud til skoleelever i 9. og 10. klasse.

Oplev livet som studerende i naturvidenskab på Aarhus Universitet og få samtidig indblik i, hvilke ting der forskes i på universitetet. I løbet af praktikken får du også indblik i, hvilke slags jobs du kan få, hvis du senere vælger at tage en uddannelse på universitetet. Det eneste krav er, at du er nysgerrig og har interesse for de naturvidenskabelige fag.

I løbet af praktikugen i uge 3 vil du komme i praktik i tre fag, én dag i hvert fag. Du kommer på et hold, som du følges med i løbet af ugen. Den sidste praktikdag er en fælles dag for alle hold. Vi sammensætter hold med forskellige kombinationer af fag, og du skal vælge i prioriteret rækkefølge, hvilke hold du helst vil på.

Af praktiske grunde kan vi desværre ikke garantere alle optagelse på deres første prioriteter. Vi håber, at alle i løbet af ugen vil komme til at møde nogle af de fag, de er mest interesseret i.

Praktikken foregår på Aarhus Universitet i uge 3 2018 fra mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 (enkelte dage muligvis til kl. 16.00).

Du kan se, hvilke uddannelser du kan møde i praktikugen her

Vil du gerne i erhvervspraktik?

På disse sider vil du kunne orientere dig om den kommende erhvervspraktik i uge 3 2018. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i erhvervspraktik på denne side. Ansøgningsfristen er 1. december 2017.

Udover vores fælles erhvervspraktik på Science and Technology, er der fortsat mulighed for anden erhvervspraktik på følgende institutter:

Hvis dette er noget for dig, så kan du finde yderligere information i det enkelte link.

Information og Vejledning, Science and Technology

Stina Lykkebye Tylén