Du er her: AU Om AU  Science and Technology Formidling og museer Til skoler og gymnasier Til grundskolen Til elever Erhvervspraktik i naturvidenskab for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse

Erhvervspraktik i naturvidenskab for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse

Vi tilbyder erhvervspraktik fra mandag til torsdag i uge 44, 2016. Praktikken er et tilbud til skoleelever i 9. og 10. klasse.

Kom helt tæt på

Oplev livet som studerende i naturvidenskab på Aarhus Universitet og få samtidig indblik i, hvilke ting der forskes i på universitetet. I løbet af praktikken får du også indblik i, hvilke slags jobs du kan få, hvis du senere vælger at tage en uddannelse på universitetet. Det eneste krav er, at du er nysgerrig og har interesse for de naturvidenskabelige fag.

I løbet af praktikugen i uge 44 vil du komme i praktik i tre fag, én dag i hvert fag. Du kommer på et hold, som du følges med i løbet af ugen. Den sidste praktikdag er en fælles dag for alle hold.

Praktikken foregår på Aarhus Universitet i uge 44 fra mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 (enkelte dage muligvis til kl. 16.00).Vi sammensætter hold med forskellige kombinationer af fag, og du skal vælge i prioriteret rækkefølge, hvilke hold du helst vil på. Af praktiske grunde kan vi desværre ikke garantere alle optagelse på deres første prioteter. Vi håber, at alle i løbet af ugen vil komme til at møde nogle af de fag, de er mest interesseret i. Du kan læse mere om de fag, som du kan følge under menupunktet Hvad kan jeg opleve i praktikugen?

Hvorfor praktik?

Fordi du kommer til at opleve livet som studerende i naturvidenskab på Aarhus Universitet og samtidig får indblik i, hvilke ting der forskes i på universitetet. I løbet af praktikken får du også indblik i, hvilke slags jobs du kan få, hvis du senere vælger at få en uddannelse på universitetet.

Se mere om procedurerne under information til hhv. elever, UU-vejledere og UU-centre i menuen til venstre. Her finder du også ansøgningsskemaet.

NB: Se også de øvrige tilbud om erhvervspraktik i venstremenuen!

Stina Lykkebye Tylén
Tlf.: 23833232