Skolelærerdag på Aarhus Universitet

NYHEDSBREV:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil modtage en e-mail når vi har tilbud til lærere i grundskolen.

Der laves skumpølse for Sommer Summarum. Foto af Lise Balsby, AU Kommunikation

Skolelærerdag: Naturfagsdag for lærere i grundskolen
Dato: fredag den 9. november 2018, kl. 09:00-15:15
Emne: 'Begejstring og læring'
Sted: Institut for Kemi, Aarhus Universitet.

Aarhus Universitet inviterer til Skolelærerdag – en faglig naturfagsdag for lærere i grundskolen, som i år afholdes på Institut for Kemi under temaet "Begejstring og læring". Der bliver fokus på kemiske eksperimenter og begejstring til at skabe undren og læring, især indenfor kemi.

Dagen tager udgangspunkt i Peter Halds nye bog "169 kemiske eksperimenter" hvor almindelige kemikalier anvendes til at lave spændende forsøg med farver, røg og brag, som udgangspunkt for en dybere forståelse af kemiens verden. Inspirationsdagen vil bl.a. indeholde foredrag og demonstrationsforsøg v. Peter Hald om formiddagen. Om eftermiddagen er der workshops hvor man selv får mulighed for at lave eksperimenter og blive begejstret.

Skolelærerdagen er i år især relevant for undervisere i naturfag i overbygningen, men alle interesserede er velkomne, også lærerstuderende med naturfag som linjefag.

Universitetet er vært ved frokost, kaffe m.v. i løbet af dagen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig – tilmeidingen foretages ved link nedenfor på denne side. Der er begrænset deltagerantal efter først-til-mølle.

Program:

09.00-09.30      Ankomst/registrering

09.30-09.45      Velkomst

09.45-10.45      Foredrag v. Peter Hald ”169 kemiske eksperimenter”

10.45-11.00      Pause/registrering til workshops

11.00-12.00      Foredrag

12.00 – 12.45   Frokost

12.45-13.45      Workshops runde 1

13.45-14.00      Pause + skift mellem workshops

14.00-15.00      Workshops runde 2

15.00-15.15      Afslutning

• Tilmelding. (Der er begrænset deltagerantal efter først-til-mølle)

• Institut for Kemi, Aarhus Universitet

Materiale fra dagen

Materiale fra dagen, præsentationer, posters m.m., vil løbende blive lagt på en lukket hjemmeside som af ophavsretslige grunde er beskyttet med adgangskode som sendes til deltagerne efter Skolelærerdagen.
NB: Materialet må kun bruges til undervisning i dine egne klasser og må altså ikke offentliggøres eller distribueres videre.

NYHEDSBREV: