Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Lav dit SRP-forløb hos os

Vil du modtage e-mails når AU har tilbud til science-lærere?

Tilmeld dig Aarhus Universitets 'Nyhedsbrev til gymnasielærere i naturvidenskabelige fag'.

STUDIERETNINGSPROJEKT (SRP)

På fakultetet Science and Technology, Aarhus Universitet udbyder vi en række forløb som støtte til gymnasiets studieretningsprojekt (SRP) eller andre større skriftlige projekter (fx eksamensprojekt i Teknikfag A, HTX).

Vores tilbud omfatter hovedsageligt hjælp til at udføre den eksperimentelle del og i visse tilfælde også litteratursøgning. Det kan være i form af, at eleverne laver en del af deres eksperimentelle arbejde i instituttets laboratorier eller får teoretisk vejledning af forskere eller ph.d.-studerende.

Se listen over alle vores SRP-forløb

Ansøgning

Forløbene skal ansøges af gymnasieelevens lærer.

Datoer for hvornår de enkelte forløb udbydes på AU findes under beskrivelsen af det enkelte forløb. Her kan ansøgningsskemaer også findes. Evt. ansøgningsfrister vil stå under forløbsbekrivelsen.

NB: De fleste af SRP-forløbene åbner for tilmelding tirsdag den 11-09-2018, kl 12:00. Hold øje løbende.

Hvem kan deltage?

Alle elever, der går på sidste år af en gymnasial uddannelse, har mulighed for at søge SRP-forløbene. Det er elevens lærer som står for at ansøge om plads på et SRP-forløb.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål af generel karakter omkring SRP-forløb, så kontakt os gerne. Vi tager også gerne imod forslag til øvelser som ikke står nævnt på hjemmesiden.

Specifikke spørgsmål til de enkelte forløb kan stilles til kontaktpersonen som står nævnt under forløbsbekrivelsen.