tir 24 okt
13:00-16:00 | Auditoriet på AU Foulum, Blichers Allé 20 , 8830 Tjele
Tiltrædelsesforelæsning: Adjungeret professor Ole Green - Foulum
Direktør Ole Green fra virksomheden Agrointelli er udnævnt som adjungeret professor ved Institut for Agroøkologi. I den forbindelse holder han tiltrædelsesforelæsning med titlen ”Bæredygtighed, teknologi og intelligente løsninger går hånd i hånd i fremtidens jordbrug”.
tir 31 okt
13:00-16:00 | Auditoriet på AU Flakkebjerg, Forsøgsvej 1, 4200 Slagelse
Tiltrædelsesforelæsning: Adjungeret professor Ole Green - Flakkebjerg
ons 01 nov
13:00-15:30 | AU Flakkebjerg
Tiltrædelsesforelæsninger for professor Henrik Brinch-Pedersen og professor Torben Asp
Den 1. maj 2017 blev Henrik Brinch-Pedersen og Torben Asp udnævnt til professorer MSO ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik. I den anledning inviteres der til tiltrædelsesforelæsninger den 1. november 2017 kl. 13 i auditoriet på AU Flakkebjerg.