tor 05 apr
09:00-21:00 | Aarhus, Danmark
Alumnedag 2018
Science and Technology åbner dørene til en dag for tidligere studerende og medarbejdere (alumner). Det vil være 11 spor, og du kan vælge fri alt efter din faglige interesse. Du kan finde fagområdernes program for dagen og tilmelde dig på Science and Technology alumneportal.
fre 06 apr
11:15-15:00 | Institut for Datalogi
Katrinebjerg Karrieredag 2018
En af Østjyllands største karrieremesser med fokus på job, karriere og fremtidsudsigter for kandidater inden for IT-branchen. Alle studerende på Aarhus Universitet er velkomne på dagen, hvor de har en unik mulighed for at møde 48 forskellige IT-virksomheder, der kommer til IT-byen Katrinebjergkarrieremessen er gratis at deltage i for besøgende.
tor 24 maj
08:30-13:00 | Aarhus Universitet
Matchpoints Seminar 2018: Velfærdsstatens fremtid
Hvordan overlever velfærdsstaten? Det er temaet, når Aarhus Universitet og Aarhus Kommune byder velkommen til MatchPoints Seminar 24.-26. maj 2018. Forskere fra Institut for Ingeniørvidenskab deltager med oplæg om velfærdsteknologi og sociale robotter.