Åbning af nyt center for celle-sprog

Det nye grundforskningscenter CellPAT (Center for Cellular Signal Patterns) skal afdække, hvordan cellerne i vore kroppe kommunikerer med hinanden og omverden - og navnlig hvordan man kan forebygge, at fejlkommunikation mellem cellerne kan gøre os syge.

25.10.2017 | Peter F. Gammelby

Dato ons 01 nov
Tid 11:00 16:30
Sted Aarhus Universitet, iNANO Auditorium, Gustav Wieds Vej 14, 8000 Aarhus C

Professor Jørgen Kjems skal lede det nye forskningscenter - samtidig med at han leder iNANO, hvor CellPAT får til huse. Han åbner centret den 1. november kl. 11 sammen med dekan Niels Chr. Nielsen, Science and Technology, og direktør Søren-Peter Olesen fra Danmarks Grundforskningsfond.

Derefter tager Jørgen Kjems og han videnskabelige partnere fra iNANO, Institut for Biomedicin på AU samt Kings College London og Max Plank Institute of Biochemistry fat på arbejdet med et minisymposium om at få celler til at spille sammen med nanostrukturer.

Alle er velkomne.

Læs programmet for åbningsceremonien her.

Læs mere om CellPAT her.

Offentligheden / Pressen, Medarbejdere