Podcastserie Bæredygtig Viden

Forskere på Aarhus Universitet knokler med at skabe ny viden og bæredygtig teknologi, som kan hjælpe erhvervslivet og os alle til en grønnere fremtid.
I podcast-serien Bæredygtig Viden vil du i hvert afsnit møde forskere, som tænker ud af boksen og samarbejder på kryds og tværs med hinanden og erhvervslivet om at finde løsninger på verdens store udfordringer.
Det er 15 minutters bæredygtig viden og inspiration, lige når det passer dig.

Vælg din podcast-service nedenfor

Eller du kan streame eller downloade de enkelte afsnit herfra:

CO2 kan blive en byggesten i den grønne omstilling

CO2-udledning udfordrer industriens grønne omstilling. På Aarhus Universitet udvikler en række forskere nye kemiske teknologier, der kan reducere CO2 og brugen af fossile brændstoffer. I første afsnit fortæller lektor Nina Lock og professor Troels Skrydstrup om deres forskning i bæredygtige kemiske katalysatorer. Du kan læse mere om forskningen her.

Om Bæredygtig Viden

Podcastserien Bæredygtig Viden er produceret i samarbejde med ST Kommunikation, Science and Technology.
Kontaktperson: Pressekoordinator Peter Gammelby