Teknisk administrative stillinger

Studentermedhjælper til Institut for Ingeniørvidenskab 927606

Studentermedhjælper til Institut for Ingeniørvidenskab

Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet søger en studentermedhjælper til varetagelse af forefaldende arbejde på instituttet. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært omfatte:

- Praktisk hjælp til arrangementer mv. herunder receptioner og dimissioner.
- Diverse forefaldende arbejde f.eks. kopierings- og scanningsopgaver.

Arbejdstid
Arbejdstiden vil være varierende og fastlægges i samarbejde med instituttet. Den gennemsnitlige arbejdstid vil ligge på ca. 4 timer/uge.

Arbejdssted
Science and Technology, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Instituttet har flere tjenestesteder og arbejdssted vil være på lokationerne i Aarhus.

Kvalifikationer
Vores nye studentermedhjælper skal være udadvendt, ansvarsbevidst og kunne arbejde selvstændigt. Derudover vil det være en fordel, hvis vores nye studentermedhjælper er i starten af sit studie.

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Lilian van der Bijl, e-mail lbijl@eng.au.dk eller telefon 24 85 82 51. 

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere .
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

15.09.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.