Teknisk administrative stillinger

Alsidig sekretær (vikar) søges snarest muligt 928307

Ønsker du at være en del af et team af administrative medarbejdere, som arbejder tæt sammen med sektioner og ledelse, så kan vi tilbyde et 6-måneders vikariat ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet Foulum. Vikariatet er på fuld tid, og der er eventuelt mulighed for forlængelse.
 
Arbejdsopgaver  
Vi søger en medarbejder, der kan aflaste vores travle sekretærer, der i øjeblikket render ekstra stærkt grundet ekstraordinær travlhed i afdelingen. Du skal kunne gå til hånde og holde mange bolde i luften i en ofte hektisk arbejdsdag, og du vil bl.a. komme til at bistå med: 
 
- On boarding af nye medarbejdere, herunder praktisk arbejde som fx print af materiale
- Håndtering af post
- Opgaver i PURE
- Opgaveløsning for sektionerne, fx ifm. kurser 
- Ad hoc opgaver som fx referater ifm. løsning af opgaver for sekretariatet samt sektionerne
 
Du kommer til at varetage opgaver i både sekretariat, sektioner samt på tværs af instituttet. Du skal derfor både kunne sparre med kolleger, arbejde selvstændigt og turde træffe velbegrundede beslutninger. 
 
Kvalifikationer 
Som person forstår du at arbejde med en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar. Det er vigtigt, at du trives med en stor grad af administrative driftsopgaver. Desuden er du serviceminded, struktureret og arbejder både proces- og forretningsorienteret, ligesom vi forventer, at du arbejder selvstændigt og detaljeorienteret samt har et stort ejerskab til det du laver. Sidst, men ikke mindst, lægger vi stor vægt på, at du er imødekommende og har gode samarbejdsevner. 
 
Du har en relevant administrativ faglig baggrund, og gerne erfaring indenfor ovennævnte opgaver. Du er dygtig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og har et indgående kendskab til Microsoft Office-pakken. 
 
Arbejdssted og ansættelsesområde 
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner. Du vil få reference til sekretariatsleder.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til viceinstitutleder Henrik Callesen, tlf. +45 2080 3435 eller mail: henrik.callesen@anis.au.dk.

Du kan læse mere om Institut for Husdyrvidenskab på http://anis.au.dk/
 
Samtaler vil finde sted tirsdag d. 19/9-2017
 
 
 
 
Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

14.09.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.