Teknisk administrative stillinger

Kontorelev ved Institut for Bioscience, Aarhus Universitet 930000

Institut for Bioscience søger en kontorelev til offentlig administration med start den 1. november 2017 eller snarest derefter.

Elev ved Aarhus Universitet
Som elev ved Aarhus Universitet får du en alsidig uddannelse inden for specialet offentlig administration, som blandt andet indebærer en solid indføring i arbejdet med forskellige it-systemer og i at arbejde sammen med forskellige samarbejdspartnere. Kontoruddannelsen tager 2 år og veksler mellem praktik og skoleophold. I løbet af uddannelsen prøver du kræfter med mange forskellige opgaver. Aarhus Universitet har desuden en meget velfungerende elevklub.

Opgaver:
Som elev i sekretariatet på Institut for Bioscience skal du blandt andet beskæftige dig med:
• Kommunikation med gæster og samarbejde med AU’s Internationale Center om modtagelse og indkvartering af gæster
• Booking og afregning af rejser for gæster og medarbejdere (AURUS)
• Registrering og indtastning af timer for timelønnede medarbejdere (AU Timeløn)
• Registrering af forskningspublikationer og aktiviteter (PURE)
• Mødebooking, mødeforplejning og udarbejdelse af referater
• Kommunikation med instituttets studerende, medarbejdere og gæster

Vores ønsker til dig:
Vi forventer, at du har bestået HG2, HGS, HGV, HHX eller tilsvarende, og vi lægger vægt på følgende egenskaber hos vores nye elev:
• Du er struktureret og ansvarsbevidst
• Du er udadvendt, serviceminded og løsningsorienteret
• Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner
• Du læser, taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau
• Du har et godt kendskab til IT og vil gerne sætte dig ind i nye, administrative systemer
• Du har flair for tal
• Du er engageret og tager ansvar for egen læring ved at tage initiativ
• Du har gå-på-mod og et godt humør
• Du trives i et travlt og ofte omskifteligt miljø.

Vi tilbyder:
Du vil indgå i et team af fagligt engagerede og dygtige kolleger, som du skal arbejde sammen med om opgaveløsningen, og som vil hjælpe dig til at kunne løse opgaver på egen hånd. Personalemæssigt bliver du en del af instituttets sekretariat, som består af 22 medarbejdere, der har til opgave at yde den nære, administrative support til instituttet. Du vil få din daglige gang i et internationalt miljø bestående af forskere, tekniske personale, gæster og studerende.

Du vil indgå i vores daglige drift og være med til at videreudvikle vores arbejdsgange og optimere vores opgaveløsning. Vi værdsætter et arbejdsmiljø med plads til spørgsmål og faglig nysgerrighed, sparring, personligt engagement, et godt læringsmiljø og kollegialt sammenhold.

Du kan læse om Institut for Bioscience på www.bios.au.dk.

Ansættelsessted
Arbejdsstedet er Institut for Bioscience, Ny Munkegade 114, 8000 Aarhus C.

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges CV og angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser). Anbefalinger/referencer kan uploades særskilt.
Indkaldelse til samtaler vil ske fredag d. 6. oktober, og samtaler vil foregå tirsdag d. 10. oktober.

Kontakt
Har du spørgsmål til opgaver og det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Camilla Nissen Toftdal , cnt@bios.au.dk, 93508349.
Har du mere generelle spørgsmål om det at være elev, er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Dorte Gissel Schroeder, dsc@au.dk, 87152052.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

03.10.2017
Søg stilling online her

 

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.