Erhvervssamarbejde

Erhvervsnyheder

08.09.2017 | Erhverv

AU-projekt styrker iværksættervirksomheders succes

Iværksættere skal samarbejde med etablerede virksomheder – det øger levedygtigheden for iværksætter-virksomheden. Det viser SPININ-metoden, som Aarhus Universitet har udviklet i samarbejde med Industriens Fond.

14.08.2017 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Erhverv

Aarhus Universitet fokuserer materialeforskning for at bygge fremtiden

Udvikling af nye materialer med særlige egenskaber er af afgørende betydning for videnskabelige fremskridt indenfor bl.a. energi, byggeri, miljøvenlige teknologier, transport og elektronik. Aarhus Universitet skaber derfor det tværfaglige center iMAT for at understøtte en række erhverv og generelt imødekomme nogle af de globale udfordringer, som…

06.07.2017 | Offentligheden / Pressen, Erhverv

Aarhus Universitet og industrien åbner patentfri legeplads

Aarhus Universitet er sammen med en række førende danske industrivirksomheder stået af patent-ræset i et nyt samarbejde om industrielt relevant grundforskning. Fra den nyskabende Open Science platform stiller forskere og virksomheder fra hele landet alle deres resultater og data gratis og åbent til rådighed for alle interesserede.

Viser resultater 4 til 6 ud af 8

Forrige 1 2 3 Næste

Arrangementer

tir 05 dec
14:00-16:00 | Aarhus Universitet, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde
Officiel åbning af Interdisciplinary Centre for Climate Change; iClimate.
Klimaforandringer er udpeget som en af FNs globale udfordringer, og rækker langt ud i flere andre områder. Globalt, regionalt og lokalt er der udfordringer, der relaterer sig mere eller mindre direkte til klimaforandringerne, og de udfordringer kan kun imødegås med interdisciplinær forskning i verdensklasse og gennem kollaboration med private og offentlige aktører. iClimate, Aarhus University Interdisciplinary Centre for Climate Change, er et strategisk forskningscenter, der arbejder indenfor den ambition. iClimate åbner tirsdag d. 5/12 ved en officiel indvielse klokken 14:00.
tir 05 dec
14:00-16:00 | Aarhus Universitet, Frederiksborgvej 39, 4000 Roskilde
Åbning af Aarhus University Interdisciplinary Centre for Climate Change (iCLIMATE)
Aarhus Universitet åbner et nyt tværfagligt center for klimaforskning på Science and Technology.
tir 12 dec
13:00-15:30 | Søauditoriet, Merete Barker Auditoriet, Bygning 1253-211
Karrieredag med Novo Nordisk
Kunne du tænke dig at arbejde hos Novo Nordisk, når du er færdiguddannet? Kom og hør om jobmulighederne.

Virksomhed fortæller..

"Vi er meget glade for, at vi deltog i et Brainnovation-arrangement på Science and Technology med vand som tema. Vi er efterfølgende blevet partner i et forskningsprojekt og får her igennem adgang til ny viden på området."

Jens Lykke Sørensen, Kamstrup