Forskningssamarbejde

Science and Technology samarbejder hvert år med et stort antal virksomheder og institutioner herhjemme og i udlandet. På den måde er viden og teknologi fra Science and Technology med til at skabe helt nye produkter og services på basis af forskningsbaseret viden, og tværfaglige løsninger, der skaber værdi i både nyetablerede og eksisterende virksomheder.

Måske står din virksomhed med et behov, der kræver forskningsbaseret viden, udstyr og know-how? Et stigende antal virksomheders udvikling og vækst er baseret på forskning og udvikling. Samtidig stilles der stadigt større krav om, at businesscasen i al forskning skal være understøttet i form af blandt andet industrielle partnere i forskningsprojekter.

Et samarbejde mellem Science and Technology og din virksomhed gennem et fælles forskningsprojekt er derfor til gensidig fordel. Gennem et forskningssamarbejde sikrer du  videnskabeligt fokus i din virksomheds drift og udvikling i tæt samarbejde og sparring med verdensførende forskere og forskningsgrupper på Aarhus Universitet.

Er du interesseret i at indgå i et forskningssamarbejde med Science and Technology, kan du enten tage kontakt til det relevante fagområde direkte, eller høre nærmere om mulighederne ved at kontakte Fakultetssekretariatet. Du er også altid velkommen til at besøge os fx til Brainnovation Days.