Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Profil

Vi bidrager med fremtidens løsninger

Science and Technology er et forskningsintensivt fakultet med fokus på såvel grundforskning som anvendt forskning. Forskning af høj kvalitet er grundlaget for fakultetets øvrige aktiviteter inden for uddannelse, erhvervssamarbejde og myndighedsbetjening.

Fakultetet rummer en blanding af naturvidenskab, ingeniørvidenskab og forskningsbaseret myndighedsbetjening.  Det giver Science and Technology et stærkt potentiale for at bidrage til at løse de med samfundsmæssige udfordringer. Både gennem forskning og ved at uddanne dygtige kandidater til erhvervslivet.

Science and Technology har lanceret syv interdisciplinære tematiske centre, som gennem stærke tværfaglige samarbejder skal finde innovative løsninger på nogle af verdens store udfordringer.

De interdisciplinære tematiske centre er sammen med en særlig indsats for at styrke ingeniørområdet ved Aarhus Universitet (ingeniørsatsningen) samt uddanne flere digitaliseringsspecialister (digitaliseringssatsningen) led i et målrettet fokus på at opfylde samfundets behov for højtkvalificeret viden og teknologiske løsninger.