Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Strategiske partnerskaber

Science and Technology har en stærk tradition for at indgå tætte, strategiske samarbejdsaftaler med udvalgte partnere både nationalt og internationalt.

Det strategiske partnerskab er et gensidigt forpligtende og værdiskabende samarbejde, der typisk løber over nogle år. Et partnerskab kan inkludere en række elementer: studenterprojekter og -praktik, forskningssamarbejder og promoverende aktiviteter, der kan styrke rekrutteringen til virksomheden.

Begge parter evaluerer løbende samarbejdet og kan implementere nye initiativer og tilpasse indsatser i aftalen.  

Kan du se et potentiale i et strategisk partnerskab mellem Science and Technology og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Fakultetssekretariatet for at høre nærmere om mulighederne.


Strategisk samarbejde om talenter i verdensklasse

Novo Nordisk logo

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk og Science and Technology indgik i 2016 en samarbejdsaftale, der skal styrke forskning og udvikling af proteinteknologi. I alt ni ph.d.-studerende bliver tilbudt et treårigt stipendium til forskning, som vil foregå både i de stærke teknologiske forskningsmiljøer på Aarhus Universitet og i Novo Nordisks forsknings- og udviklingsafdeling i Måløv.