Vil du også være vært for livestreaming?

Hvis du også er interesseret i at være vært for at livestreame foredragene fra Søauditorierne i Aarhus direkte til medborgerne i dit lokalområde – fx i dit forsamlingshus, kulturhus, bibliotek, folkeuniversitet, din biograf, skole, højskole eller andet – så kontakt os for at høre om mulighederne.       

Udover de  byer som ses ovenfor i fanen ’Byer’ og ’Kort’, livestreames foredragene også til en række skoler og gymnasier hvor foredragene er en del af klassernes undervisning. Hvis du er lærer, så kontakt os for muligheden.                     Spørgsmål og svar

Tirsdag den 21. feb. 2017, kunne man opleve professor i kvantefysik Klaus Mølmer, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet, holde foredraget "Kvantecomputeren". Klaus Mølmer har været så venlig at besvare de spørgsmål, der ikke blev besvaret på selve foredragsaftenen, og en samling af spørgsmål og svar kan ses her.

 

 

Om foredragsrækken

Foredragsserien 'Offentlige foredrag i Naturvidenskab' er arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Her beretter forskere om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab – i bred forstand.

Niveauet er højt, og du bliver udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Der er fri entré til de fleste foredrag.
Nogle af foredragene samler ofte mere end 4.000 tilhørere – dels i Søauditorierne i Universitetsparken i Aarhus, dels på gymnasier, skoler, biblioteker og i biografer, folkeuniversiteter, forsamlings-, borger- og kulturhuse m.v. i Danmark og udlandet.
Du kan opleve foredragene i en række byer:

Foredragene bliver ikke offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Har du ikke mulighed for at møde op, så hold øje i de kommende semestre: vi udbyder nogle af foredragene igen.

 


Læs mere om de seks turnébyer hvor foredragsholderen er fysisk til stede: