Åbning af Center for Quantum Optics and Quantum Matter

Det nystartede Center for Quantum Optics and Quantum Matter åbner med et heldagsarrangement i AIAS Auditoriet i Aarhus. Der er gratis adgang for alle. Det nye center er et lokalt initiativ, hvor 10 forskningsgrupper fra IFA og Kemisk Institut deltager.

02.11.2017 | Rasmus Rørbæk

Dato ons 08 nov
Tid 09:45 17:00
Sted AIAS Auditoriet, bygning 1632, Aarhus.

Formålet med CQOM-centeret er at skabe et forum for gensidig information, kommunikation og inspiration både lokalt, nationalt og internationalt.

Forskningsgrupperne arbejder både teoretisk og eksperimentelt indenfor en række kvantefænomener: makroskopiske kvantemembraner, ultrakolde atomare gasser i særlige tilstande, ionkrystaller og enkeltpartikler fanget i eksterne felter eller i kvantevæsker.

På åbningsdagen vil der blive givet en række indlæg, som fortæller om de forskellige aktiviteter, og Richard Schmidt (ITAMP, Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics and Harvard University) deltager for at give det første CQOM kollokvium.

Læs mere om center og tilmelding til åbningen her.

Offentligheden / Pressen, Medarbejdere